Er du klar for å realisere ditt drømmeprosjekt på 90 dager?

Den 8.dagen - 90 dagers challenge

Meld deg på nå og få 1-1 veiledning! Denne siden er kun tilgjengelig mens klokken tikker ned - etter det vil du komme til en ordinær side med påmelding. Ønsker du å dele opp beløpet inngår ikke 1-1.   

Bonus 1-1 veiledning verdt kr 5000!

Du har sikkert hørt om mennesker som deltar på kurs som bare endret livet deres, virkelig transformerer alt de har strevd med lenge... 

90 dagers challenge er et slikt kurs! Jeg lover deg, du har aldri opplevd maken til kurs, ja det er nesten frekt å kalle det for et kurs - for det er så mye mer. 

Hvis du er lei av å investere tid og penger i ting som ikke virker - men du er overklar til å få til det du ønsker i livet ditt - ja da er du på rett sted! 

Amazing ? Et kurs du bør repetere og du vil finne gull

IISAs 90-dagers er et kurs som har gitt meg masse innsikt i meg selv, i nettverket som kurset har (dvs. de andre som deltar) og det jeg brenner for og mange nye ideer som jeg setter ut i livet. Dette kurset gir så mye verdi at jeg har måttet repetere flere av dagene for å få med meg alt gullet - repetisjon er gull i seg selv - du får med deg nye ting når du lytter flere ganger. Det handler ikke om prisen, hva du betaler for dette kurset - Det handler om verdien du sitter igjen med etter å ha gjennomført kurset. Dette er et kurs som kunne vært solgt for mye mer enn det koster - for verdien du sitter igjen med er mangedobbelt. Fordelen med å ta dette kurset nå, er at alle vi som allerede har fullført kurset og sett alle videoene har lagt igjen våre tanker og kommentarer under hver video, og det vil du kunne benytte deg av. Jeg vil anbefale deg å ha en egen notatbok/dagbok til dette kurset. Noter alt kurset tar for seg og dine tanker - Det vil du ha mye igjen for både under og etter kurset ? Anbefales varmt ?

Aina Myrvold

Fakta er at... 

Det er kombinasjonen av metoden, energien, steg for steg strategien og supporten som avgjør din transformasjon.

Utfordringen er...

At vi er supergira når vi melder oss på noe, så "skjer livet", vi bare mister piffen, noe mangler selv om det vi lærer er bra. Noe inni oss gjør at vi ikke får de resultatene eller den transformasjonen vi vil ha. 

Så havner du tilbake i din gamle story, ja for det er det enkleste å gjøre, og noen ganger aner du ikke hva som skjer - det bare virket ikke. Alt dette henger sammen - det er en helhet som må fungere for at du skal oppnå det livet du egentlig vil leve. 

Derfor har jeg skapt 90 dagers challenge som inneholder ALT du trenger, slik at sjansen er mye større for at du faktisk får den transformasjonen og oppnår det du drømmer om innerst inne.

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

Ditt livs reise!

Kurset er rett og slett enestående. Jeg meldte meg på i full fart og har ikke angret en dag! Verktøyene, støvlene(spark der bak) og de gode ordene hjelper deg å ta tak i det som er viktig for deg og det som holder deg igjen. Angrer ikke at jeg har gjennomført disse 90 dagene, har faktisk sett opptakene så å si daglig. Nå er jeg ferdig med 90 dagers, men det er så mye bra her at jeg blir å repeterer en hel del. Spesielt de herlige energisessions vi har hatt! Tusen, tusen, takk Iisa, kan faktisk si at livet har forandret seg på mange plan, men først og fremst i det daglige. Dette er rett og slett AMAZING!

Tove Sjothun

Vil du ha et nytt og bedre liv? Bare et svar på det: 90-dagers challenge med Iisa!

Tenk at du kan bruke 90 skarve dager av livet ditt, og komme ut med så utrolig mye! Jeg trodde jeg hadde kommet langt siden jeg har vært med på en god del kurs med Iisa før. Det viste seg at det var masse mer å gå på. Iisa leverer og overleverer som alltid, og hun får deg til å hente ut ting fra deg selv som du ikke aner at du er i besittelse av. Det er helt rått! Med kjærlighet, omtanke, humor, støvelspark, energi og ikke minst masse og lassevis med kunnskap og verktøy er det helt umulig å være den samme etterpå dersom du tar hele reisen og bare gjør det du får i oppgave. Det er så enkelt, så lett og samtidig helt opp til deg. Iisa leverer for 100 ganger det du investerer i denne 90-dagersen. Så vil du virkelig endre livet ditt er det bare et svar: 90-dagers challenge med Iisa! I just loved it!!

Anne Irene Enge

En utrolig spennende reise........

Om jeg kunne finne ordene som beskriver hvilken betydning disse 90 dagene har hatt for meg, Iisa's boblende entusiasme hver morgen kl 08.00 - tenk deg hver eneste morgen i 90 dager <3 Dette har en så stor verdi, jeg tenker ikke penger, men betydningen disse dagene, oppgavene og utfordringene - følelsen av å endelig ha noe stort å tro på, søke hjelp og støtte fra... Etter et litt langt og røft liv, et sinn proppfullt av vonde minner og tøffe erfaringer, dårlig økonomi og manglende selvfølelse. Etter en lang periode hvor jeg har forsøkt en rekke sikkert gode løsninger (for noen) - uten hell, på randen av å gjøre slutt på alt fordi livet ikke har noen verdi... Akkurat her melder jeg meg på den 8. dagen - en 90 dagers challenge, og grunnen til at jeg gjorde det var fordi Iisa sa at jeg "ikke måtte tro på det for at det skulle fungere". Så enkelt, men allikevel så vanskelig noen ganger. Mitt prosjekt disse dagene har vært meg selv, nemlig å snu alle negative tanker, reparere et trist og hardt sinn og aller helst vinne troen på at det er håp for neste halvdel av livet. Jeg har flere ganger tenkt på hvordan livet mitt hadde vært dersom noen hadde lært meg dette for 50 år siden. Med alle de verktøyene jeg nå har i verktøykassen så er jeg i full gang med å designe resten av mitt liv. Jeg kan umulig få takket deg nok for alt du har gitt meg i disse dagene, Iisa - det har vært så uendelig stort å få være en del av denne reisen denne sommeren, og jeg gir mine aller varmeste anbefalinger til alle dere som nå sitter å vurderer å melde dere på. Gjør det! Tusen tusen takk.... <3

Torild Agerup

Inspirerende, utfordrende, morsom og transformerende læring!

En fantastisk reise! Så inspirerende og utfordrende å være med på! Kom i godt humør og ble opplagt til dagens arbeidsøkter med Iisas live-sendinger hver morgen - både av innholdet og ikke minst av måten Iisa formidlet det på. Det ble gøy å jobbe med mitt selvvalgte prosjekt, selv når utfordringene hemmet fremdriften. For Iisa fikk meg til å se prosjektet mitt fra nye vinkler og i en større sammenheng. Og oppgavene vi fikk hver dag satte i gang fantasien, slik at det ble lettere å gå utenfor komfortsonen, se nye muligheter, være litt crazy og ha det gøy mens jeg jobbet! Spennende å finne min Superpower, gjøre noe jeg ikke har gjort før, lage nytt visionboard og månemål, lære ett-døgns-manifestering, skape magi i hverdagen, laste ned info fra universet og mye, mye mer. Selv om jeg hadde jobbet med endel av innholdet i Energiskolen på forhånd, så virket det ofte som nytt, for jeg oppdaget nye dybder. Iisa hadde også endel sendinger med overføring av gode energier, healing og guidede meditasjoner, som nok hjalp meg til å se nye perspektiver. Det var også fint og lærerikt å være del av en gruppe med samme mål, selv om vi jobbet med helt forskjellige prosjekter. Og så feiringene, da! Hver fredag ble vi oppfordret til å fortelle på video hva vi hadde å feire. Og da kom det frem mye artig. Etter som ukene gikk, merket jeg at fokuset dreiet mer over på hvordan leve 100% som seg selv, stå i egen kraft og leve som sjel enn om de konkrete prosjektene. Interessant, for dette er jo utgangspunktet for å virkelig lykkes med prosjekter! Dette har vært så viktig læring at jeg kommer til å jobbe med mange av de gode og tankevekkende spørsmålene Iisa stilte i forhold til de viktigste temaene for meg. Kan anbefales på det varmeste!

Birgitta

DESIGNET FOR DEG 

Livet skjer for alle...det er nettopp det livet skal gjøre...

Det passer alltid pleier jeg si... da jeg oppdaget at vi mennesker har så mye unnskyldninger på hvorfor vi ikke kommer i mål med det vi ønsker... 


Disse 90 dagene er helt unike, og du vil forstå at hver eneste dag passer inn i det du vil skape - hvis du tillater det. En strategi og en design på et kurs du antagelig aldri før har sett. Det er det nærmeste vi kommer å jobbe sammen 1-1 uten å gjøre det. Hva er det verdt for deg å realisere ditt drømmeprosjekt? Ta valget og gi deg selv disse 90 dagene som kan endre livet ditt om du er klar for det? 


profile-pic

Fantastisk og transformerende kurs!

Hanne Holan

For meg har den åttende dagen virkelig levd opp til sitt navn. Gjennom den åttende dagen har jeg ofret mitt gamle liv til fordel for mitt nye liv. Det var akkurat dette jeg trengte akkurat nå, det var dråpen som skulle til for at jeg skulle endre tankemønstre mitt fra å være syk til frisk. Jeg har gitt mer slipp på 90 dager enn på flere år. Jeg lever drømmen min, som er å vite at jeg har mulighetene i meg. Det eneste jeg trenger å gjøre er å ta valget! 90 dagers challengen har inspirerte, motivert og ledet meg i den retningen jeg vil. Det perfekte kurset for deg som har tatt valget om å endre livet ditt til det bedre, din livsstil, og om du ønsker transformasjon slik at du kan leve ditt fulle potensiale.

Velkommen til

Har du lyst å investere 90 dager på å få fart på et prosjekt du bærer på, eller kanskje noe du er litt i gang med, eller har holdt på med lenge, eller kanskje du ikke helt vet hvilket prosjekt - men noe er det... Da har jeg en unik mulighet til deg - bli med på kurset Den 8.dagen, som er en 90 dagers utfordring som du starter den nærmeste mandagen etter påmelding! Du ser denne siden fordi noen du kjenner har delt den med deg. Hvis du har spørsmål så kontakt gjerne den som delte denne siden med deg, så kan de fortelle mer. 

Hvilket prosjekt kan du delta med? Hva som helst! Kjærlighet, helse, jobb, økonomi, livsprosjekt... det legges nemlig opp slik at du får steg for steg strategien hver dag, du får livesending hver dag - og hver uke kan du sende inn spørsmål og få svar på Zoom. Det beste av alt - for å hjelpe deg maksimalt på veien, så får du tilgang til ALLE mine 18 online kurs i 90 dager! Bare det har en verdi på over 65 000 alene! 

Oppdage sjelen

90-dagers kurset har vært en helhetlig reise og et vendepunkt i livet, og hvor alt smelter sammen til en helhet - ånd og materie. Kurset gir verktøy for selvutvikling i kombinasjon med healing og mot til å satse høyt.

Heidi Enger

Dette er virkelig stort!? Jeg er så takknemlig for at en venninne gjorde meg oppmerksom på lisa og liten smakebit av det hun har å by på. By på ja, det kan jeg love at hun byr på hele seg. Fra og være så ivrig etter å få fram «alt» hun vil vi skal få lære at hun bokstavelig talt står og hopper, til å roe heelt ned , og sende oss den beste healing på sitt helt spesielle Vis. Da er det «bare « åpne opp og ta i mot og nyte. Vi har vært med i 21 dager av 90. Jeg kjenner det har gjort mye med meg , med positivt fortegn!!’ En annen stor ting som gleder og overrasker meg er samholdet i gruppa! Vi heier hverandre fram!!! Det er virkelig moro, både å gi og motta Ros fra folk i «hele»Norge! Kjennes meg rikere på mange måter, Rik på nye vennskap med folk som har mye av de samme tankene/ interressene som meg. God start på dag å høre og se ei blid, sprudlende , kunnskapsrik , ujålete, jordnær lisa ! Gleder meg til fortsettelsen!!????❤️

Tove L

Iisa er usedvanlig god til å hjelpe mennesker til å skape det skiftet i energien som er nødvendig for å oppnå ønskede resultater. Ikke bare deler hun raust av sin inspirasjon og sitt enorme energioverskudd. Iisa klarer også å engasjere deltakerne i å hjelpe, støtte og inspirere hverandre. Hun gir tilgang til fantastisk virkningsfulle verktøy som setter hele prosessen i system og får deg til å ta målrettet action med letthet og glede. Med ærlighet, kjærlighet og spirituell visdom leder Iisa deg mot det livet du virkelig ønsker å leve. Jeg hadde sittet fast i utviklingen min veldig lenge, og hadde store utfordringer i livet mitt. Etter kort tid på kurs med Iisa løsnet alt, og magiske ting begynte å skje. Å la Iisa hjelpe deg er den beste investeringen du noen gang vil gjøre for raskt å kvitte deg med gamle mønstre og begynne å leve det livet du drømmer om.

Torill Larsen

Hvilket prosjekt

vil du realisere? 
Personlig selvutvikling, business eller begge deler?

Fokus på økonomi eller helse? 

Eller kanskje du virkelig vil transformere livet ditt?

 Valget er ditt!

Den 8.dagen er her!

Muligheten til å endre alt du vil - designe livet ditt på nytt, skape en ny story - NÅ!

Dette er helt sprøtt... når jeg ser alt hva denne challengen inneholder så er det nesten vanskelig å formidle det. Du vet når du ser oppskrytte salgssider med bonuser som bare er tull. Alt dette er helt sant! Alt du får, verdien av det - så hvorfor i alle dager får du det så rimelig? 

Jo, jeg skal dele en "hemmelighet" med deg. Jeg sluttet faktisk som suksessfull foredragsholder fordi jeg ønsket at folk skulle ta action, ikke bare bli inspirert - jeg ville bidra til de store transformasjonene, fordi jeg visste hvor viktig det er! Så dette er rett og slett mitt bidrag til at flere skal tørre å oppleve en reise sammen med meg, og se hva det kan føre til. 

Så det er en "no brainer" når du forstår hva du får tilgang til. Denne reisen venter på deg som er klar for å realisere drømmeprosjektet ditt - da kan du ta i mot alt dette! 

90 dagers challenge inneholder:

Kickstart! 

Du får en PANGSTART med denne livesendingen. 1 time og 46 minutter som er stappfull med alt du trenger for å gjennomføre disse 90 dagene på best mulig måte. Rigg deg til og bli med på kickstartparty! 

90 Livesendinger!

Hver eneste dag i 90 dager får du tilgang til en livesending som guider deg i din prosess med ditt prosjekt. Dine gamle utfordringer transformeres - ja alt i livet ditt som du ønsker endring på, det vil du få hjelp til. Du får en rekke verktøy, steg for steg strategi, energisession - du har neppe deltatt på noe lignende som gir deg så mye som du får her! 

Facebookgruppe

Å møte andre er noe av det som betyr aller mest for mange, å oppdage at flere er på sin reise - bli kjent med nye mennesker, kanskje få en partner i gruppen du kan sparre med, dele dine opp og nedturer, få innspill.... denne gruppen er gull verdt!   

Tilgang til 18 online kurs!

Ja, du leste riktig - 18 online kurs får du tilgang til i hele 100 dager! Du får tilgang til alt jeg har skapt omtrent, slik at du kan få enda mer input på det du trenger. Les mer om dette lenger ned på siden her. Uansett hva du lurer på - om det er selvutvikling, spirituelt eller business - så kan du finne svar på det meste i et av kursene. 

Zoom hver onsdag kl 11:30! 

Hver uke kan du møte meg på Zoom. Vi gjør en 30 minutters "touchdown" - hvor du kan sende inn spørsmål i forkant om du vil + møte andre som også tar challengen. Disse Zoom-møtene er alltid full av verdi for deltakerne! Kan du ikke være med på direkten? Ingen fare, vi gjør opptak av alt for deg og legger ut samme dag.  

Magasinet Rigel Stars 

Som om ikke det er nok (puh!) - så får du også gratis tilgang til onlinemagasinet Rigel Stars i hele 3 måneder. Der møter du og 7 andre amazing kvinner som leverer superbra innhold hver eneste uke. Der finner du alt fra trening, selvutvikling, meditasjoner, business, spiritualitet, videoer, artikler, lydfiler, flere kurs og mye mye mer 

Iizap - del det du vil... 

Har du noe du har lyst å dele med resten av verden? Kanskje noe du brenner for, noe du jobber med, noe kunstnerisk, eller litt av din reise? Uansett hva det er så kan du blogge på siden iizap - og bli sett av andre som ønsker å se det du vil komme ut med til verden. 

“Skikkelig boost!”

profile-pic

Ønsker du en skikkelig boost er Iisa heilt unik. Om du har mye kaos i livet eller har behov for å gi slipp på gamalt gods eller hva det måtte være, opner møtet med Iisa opp for prosesser som kan endre livet ditt.

Irene

“Evig takknemlig!”

profile-pic

Jeg anbefaler Iisa fordi hun er en herlig, dyktig og morsom inspirator. Hun er ekte og direkte og svært kunnskapsrik og jobber på en unik måte. Jeg har deltatt på en del kurs før, men å oppdage Iisa er som å komme hjem. Hun leverer så vanvittig mye mer enn jeg har investert for, så jeg nå nesten klype meg i armen over alt jeg mottar. Digger at hun også er spirituell og "laster ned" informasjon som gir klarhet og raskere resultat. Evig takknemlig!

Nina Hansen

Si ja til deg selv og ditt drømmeprosjekt i de neste 90 dagene!

Du starter den førstkommende mandagen etter påmelding. Få den beste prisen og registrer deg nå: 

Deg + 90 dager

Realiser Ditt Drømmeprosjekt

En unik sjanse til å få alt du trenger for å komme dit du ønsker. Det er din tid nå!

18 kurs er dine NÅ om du vil! + Tilgang til magasinet Rigel Stars og bonuser!

Tenk deg og ha tilgang til et gedigent bibliotek av læring som bringer deg videre fra der du er nå, til et nytt nivå i livet ditt. Når jeg i 2020 flyttet fokus i mitt liv og business og nå i dag "plutselig" ble bevisst på hvor enormt mye jeg har skapt de siste årene så tenkte jeg at dette kan ikke bare ligge her.

Dette må ut til mennesker, enorme verdier, dette kan hjelpe så mange!   

Jeg bestemte meg for å lage en gedigen pakke av alt sammen! Da mener jeg ALT! 

Jeg vet hvordan det er, man begynner å lære noe, kommer i gang, så vil man gjerne lære mer, man blir mer inspirert, og sulten på mer! Tenk så digg og bare ha tilgang til alt du trenger og ønsker, så du kan ta kurs akkurat når det passer deg.


Greia er enkel - du får tilgang til ABSOLUTT ALT i 120 dager! Se og lytt og lær alt du orker. Vil du fortsette etter 120 dager, så betaler du kun : kr 799 for hver måned til du er ferdig med det du ønsker å lære av alle kursene!


Jeg har ikke lagt alle salgssidene til, da flere av dem ble borte i en gammel nettside - men jeg kan love deg at alle kurs overleverer de lux! Hva har du å tape?


Registrer deg i dag!   

GRUNDERMASTERMIND #1

Få tilgang til min mastermind for gründere i 2017-2018, hvor veldig mye av innholdet er like aktuelt i dag for deg som er nystartet gründer eller trenger å booste businessen.. Kr 9990 

ENERGISKOLEN #2

"The missing link" ble Energiskolen kalt for de som hadde vært gjennom mange år med selvutvikling. 26 moduler + 60 lydfiler!

Kr 9990 

PW22 - ENDRE DIN STORY PÅ 22 DAGER #3

Dette kurset som egentlig var et manifesteringskurs, men viste seg å transformere livene til mange av deltakerne . Flere repeterte dette og oppnådde nye store transformasjoner. 

Kr 2990 

GOAL DIGGER MASTERMIND - PERSONLIG UTVIKLING #4

Denne mastermind er fra 2016 men går ikke av moten! Helt ærlig ble jeg litt sjokkert selv når jeg tittet innom og så alt innholdet, dette er tidløst og kan virkelig gi deg enorm utvikling på mange områder.

kr 4990 

FÅ SUKSESS I NETWORK MARKETING #5

Dette kurset er fra 2019, så et av de nyeste. Her får du 37(!!!) videoer som viser deg steg for steg ALT du trenger for å få suksess i network marketing.

Kr 4990 

12 UKERS FRIHETSTRENING #6

Dette er det aller nyeste kurset som pågår NÅ! Du kan se salgssiden HER. Vi jobber med både personlig selvutvikling, helse, økonomi, manifestering, business og spiritualitet! 

Kr 2400

AMAZONE 44 - ACTION #7

Dette er kurset som ble skapt for å ta PW22 til et enda høyere nivå, for å koble på handlinger også, Amazone 44 ga oss helheten.

Kr 2990 

SOVEPENGER #8

Har du drømt om å tjene penger mens du sover, da er dette kurset for deg! Passive inntektskilder er gull, når du investerer litt tid i å skape dem, og finner det rette for deg. Få alt du trenger i dette kurset!

Kr 2990 

FACEBOOKLIVE SUKSESS #9

Selv om kurset kalles et fb-live kurs så funker det like godt for You Tube, elller for å bli rå på å lage video generelt. Her får du alt til å rocke foran kamera!

Kr 2490 

ONLINEKURS PÅ 1-2-3 #10

Drømmer du om å lage online kurs men litt usikker på hvordan gjøre det? I dette kurset får du det så lettfattelig forklart som mulig! Alle stegene hva du gjør og hvordan.

Kr 2990 

LÆR DEG CHATBOT #11

Å bruke en chatbot, en robotmessenger er utrolig smart om du ønsker å kommunisere på en bedre måte med kunder, eller få tak i kunder. Når epostlista ikke var så verdifull som før, kom chatbot som en amazing mulighet!

Kr 990 

AMAZON CAMP 2019 #12

Dette er campen hvor alle tar med seg sine utfordringer og sammen skaper vi en ny story! Her får du opptaket av hele campen, slik at du kan investere en helg i å ta din egen camp og endre din story og finne målene, visjonen - alt du ønsker!

Kr 2990 

TRIBE - DAGLIG INSPIRASJON #13

Her får du tilgang til daglig inspirasjon, eller det vil si hele 160 inspirasjonselementer i form av video, lyd og tekst!

Kr 1194 

MAERMETODEN #14

Dette er metoden som jeg har utviklet over 14 år. Maer gjør at vi ikke lenger trenger å være i tankene våre, men vi endrer slik vi lever på ekstremt kort tid når vi lærer oss denne metoden. Faktisk kan du snu opp ned på ditt liv over natten om du går "all in" for å praktisere metoden. Absolutt alt jeg gjøre og slik jeg lever er basert på Maer!

 Kr 690

GOODIEBAGS #15

Dette er en pakke med flere manifesteringskurs! Hvis du vil mestre manifestering så er dette pakken du bør dykke inn i. Du får mest sannsynlig noen aha-opplevelser!

Kr 4396 

AMAZON CAMP 2018 #16

Dette er opptak av første campen i Kristiansand hvor vi hadde flere enormt dyktige foredragsholdere, så her kan du virkelig få fart på helheten av livet ditt og bli superinspirert i tillegg!

Kr 2990 

AUTOMATISERE NETWORK MARKETING #17

Er du i et network marketing selskap og vil jobbe på en lettere måte? Da er dette kurset du bør dykke inn i. Et lite kurs men som kan snu opp ned på din business!

Kr 490

TEKNISK GRUNDERPAKKE #18

Har du business eller av andre årsaker trenger å gjøre noe teknisk på nett? Da kan du spare enormt mye ved å gjøre det selv og følge mine lettfattelige forklaringsvideoer på det tekniske med nettsider, betalingsløsninger og mye mer.

Kr 990 

Er det noe å tenke på? Hopp i det!

Hvis det er en gang hvor du bare skal si ja takk - så er det nå eller hva?! 

Bonus 1-1 veiledning verdt kr 5000!

Har du "prøvd alt"? 

Er du en av dem som føler du har prøvd alt? Dette har du aldri testet, jeg garanterer deg det. Det er en ny måte å jobbe på og å leve på. Dette kan transformere livet ditt kjapt - og hvert fall på 90 dager! 

Alt du trenger å gjøre er å si JA! Ikke bare til å investere bittelitt penger i challengen, men også tiden - jeg lever uten tid, og om du blir med så vil jeg vise deg hvordan du og kan leve uten tid + oppnå alt du vil. Din største begrensning er deg selv, men slapp av - med det du lærer av meg så vil jeg vise deg ALT! 

Jeg er kjent for å overlevere og denne gangen har jeg tatt helt av! Jeg vil at du skal se at det faktisk ikke er vanskelig å skape drømmelivet når du lever på denne måten... det er som å lære seg å sykle på nytt, derfor har jeg valgt å skape dette så omfattende. Uansett hva du har opplevd før eller står i nå - så vil det virke for deg også - det er nemlig designet slik. Jeg har skapt helheten av mange års arbeid i dette, for å hjelpe deg. 

Om Iisa

Du må velge en nisje sies det. Vel, min nisje er å unstucke mennesker. Unstucking er min superpower! Om det er kjærlighet, helse, jobb eller økonomi - selvutvikling, spiritualitet eller business... så er jeg her for deg! 

Jeg elsker nye muligheter og energien det gir oss. I 2020 er min mission å støtte flest mulig mennesker til sin frihet, og lite ante jeg hvor viktig det ville bli nettopp i år.  

Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted - Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business. Drevet Energiskolen og mye mer. Jeg har VIP Businesskunder og skriver på noen bøker i samme slengen - TV har jeg ikke hatt på mange år, livet er så spennende -  jeg er en skaper!

I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg tror dette er det ultimate for så mangt for oss. Jeg er 3 barnsmor og lever et amazing liv sammen med min mann - i frihet. 

2020 kan bli et nedgangsår, eller året da du virkelig tok livet ditt og designet det slik du ville.... det er ditt valg! Er du med? 


IKKE BARE HØR PÅ MEG...

Sjekk ut hva andre sier

Livsendrende kurs


Kristin Grankvist

Har vært med på flere av Iisa sine kurs og de har vært så utrolig meningsfylte kurs. Iisa bare gir og gir av sin kunnskap. Hun er helt rå! Alle kursene har har vært livsendrende og det er helt nydelig å våkne til den nye hverdagen min. Tror det mest imponerende kurset ever må være den 8.dagen - 90 dagers challenge. Iisa leverer hver dag nytt og spennende materiale som driver meg fremover. Ønsker du positiv endring i livet så bli med på kurs! Du får mye mer enn du betaler for og et helt nytt liv på toppen.

Hun hjelper deg akkurat dit du vil


Hanne

Iisa er inspirerende, imotiverende, jobber både spirituelt og teknisk, noe som passer perfekt for meg. Hun har en fantastisk energi som smitter! Hun er utrolig god på å gi deg et "spark" for at du skal få opp øynene for det du allerede har i deg, det er et kjærlig spark! Jeg har gått fra å tenke at jeg ikke kan leve av å jobbe med det jeg elsker, til å virkelig tro at jeg kan det. Jeg elsker kombinasjonen av det spirituelle og det praktiske for å kunne leve drømmelivet med drømmejobben. Det så viktig med et helhetlig fokus, vi er energi, kropp og sjel samtidig, og for å få brukt vårt fulle potensiale må vi lytte til det. Iisa er supergod på akkurat det, hun kan hjelpe deg akkurat dit du vil, du må bare ta valget! Just do it!

Anbefaler på det sterkeste


Kirsten Anthonsen

Jeg kan på det sterkeste anbefale Iisa sine kurser. Jeg har gått flere og følger å 90 dagers challenge. Flere kurs? Ja, jeg møter stadig nye utfordringer hos meg selv, lag på lag ;-) Hva gjør Iisa spesiell? Hun lever det hun lærer og gir av seg selv i hauger og lass. Hun er spirituell, jordnær, aktiv og morsom med en herlig energi som hun mestrer å spre til sine deltakere. Hun er i tillegg en god pedagog i sin undervisning. Prøv henne! Ikke noe å tape om du vil endre livet ditt!

Lærer bort på en unik måte


Anita Bakk

Iisa er en meget engasjerende og fantastisk flott dame. Som lærer bort på en unik måte og du blir rett og slett glad av å se på henne. Jeg har tatt flere kurs hos henne og har lært utrolig mye. Kommer til å ta flere kurs hos henne etterhvert. Hun anbefales om du ønsker å få noe mer ut av livet ditt?

Et oppkom av en annen verden


BRITT ELI BELSVIK NYGÅRD

Iisa er så utrolig inspirerende som person og har så mye kunnskap som hun deler. Hun er som et oppkom av en annen verden! Jeg har lært så mye både om meg selv og hvordan jeg skal gjøre det beste ut av livet mitt og mulighetene som finnes. I tillegg så har jeg også lært utrolig mye om tekniske ting i forbindelse med data'n av Iisa .

Anbefaler av hele mitt hjerte


Signy

Æ vet ikke så mange som e så generøs som Iisa. Som deler og inspirerer og byr på seg sjøl. Som har bygd opp en velfungerende organisasjon, der vekslingen mellom business og spiritualitet flyter over i hverandre. Æ har vært en dronning i prokastinering, men har skjønt at livet har mer å by på enn å overleve. Å være med på 90-dagers-challengen har allerede gitt resultater. På en time fikk æ den leiligheten æ ville ha i manifesteringsuka. Om du ønsker endring i livet - e Iisa en god reiseleder og mentor. Man kan kaste bort dyrebar tid ved å ikke ta seg sjøl på alvor - men vil du ha resultater, får du resultater. Det hele e i grunnen opp til en sjøl. Anbefaler deg av hele mitt hjerte - tusen takk Iisa for at du e den du e!

Ubeskrivelig innsikt


Merete Ovesen

Iisa er kunnskapsrik og deler med stor raushet. Hun er en motivator og gir oss en innsikt som er ubeskrivelig ❤️Full av pågangsmot. Jeg digger hennes humor ?

Helt annerledes


Trine K

Eg vil absolutt anbefale lisa og hennes kurs, har før tatt business action - tiltrekk deg kunder. Nå tar eg 90 dagers challangen , det er en helt annerledes måte og jobbe på i forhold til å få fram ideer og iverksette dem. Helt ulikt det eg har vært borti før. Vi får med følelsene ( som er viktig å ha med for å skape endring) det gjøres på en gøy måte. Vi har det artig underveis, iverksetter power- og energi.

Tør å være deg - å leve slik du ønsker - skap det du vil - NÅ!

Frihetsguide...

Alt er mulig - for den som vil - og tar valget!

I 2017 solgte jeg alt og dro med 2 kofferter til Santorini i Hellas. Nå er jeg i Norge en periode, men jobber mot nye eventyr... Slik elsker jeg å leve - skvise juicen av livet - opplevelser - det overgår alt! 

Din nye story og drømmeprosjekt venter...

profile-pic
Torill Taftø

Jeg har fulgt Iisa i mange år, og har tatt mange av Iisa sine kurs, i tillegg til at hun har vært min mentor. Iisa er jordnær, og jobber med hjertet. Hun overleverer alltid - og er en fantastisk motivator! Hun har hjulpet meg så mye, og er også en stor del av at jeg er kommet der jeg er i dag! Du får alltid hjelp av Iisa, hun har mye kunnskap - og er en fantastisk energihealer i tillegg. Hun er genuint opptatt av at DU skal få den friheten du ønsker deg i livet! Jeg kan trygt anbefale Iisa, hennes kunnskap og kurs, og varme omtanke for deg. Her får du virkelig den hjelpen du trenger.

profile-pic
Pauline Gjems

Iisa er en kunnskapsrik person som leverer og leverer. Tar du et kurs med henne får du leveranser i bøtter og spann. Hun er full av energi og har et ufattelig pågangsmot. Selv er jeg godt i gang med 90 dagers challengen og har stor glede av kurset. Det har gitt meg nye perspektiver på livet mitt. Kurset har også hjulpet meg til å gå utenfor komfortsonen og dermed gitt meg følelsen av å vokse som menneske. Jeg anbefaler derfor varmt Iisa sine kurs.

Totalverdi på kursene er 65 540! Totalt med challengen og alt du får der....hold deg fast: 
kr 103 100!!! Og da har jeg ikke tatt i.. summen er nok enda mer enn det... Men det viktige er -  
Din pris for 90 dagers challenge: 
kun kr 7970 nå!

OBS! Benytt anlededningen til å sikre deg kurset til denne prisen nå. Normalpris for challenge og 1-1 er 24 700.- ... så denne prisen er den laveste du vil se om du kjenner dette er riktig for deg - ta action nå, så sparer du masse kronasjer i samme slengen!    


Kanskje har du lenge jobbet med noe, eller du er overklar for å mestre noe, eller utvikle deg i din retning og nå et nytt nivå i livet ditt.

Leve i frihet? Oppnå noen drømmer? Skape en ny story? Uansett hva det er, så er jeg sikker på at du får steg for steg oppskriften, du får læringen du trenger om bare noe av det over her gjør deg gira.

Det du får her er en ekstrem gavepakke! Ta action i dag for å være sikker på at du ikke går glipp av denne muligheten! 

Meld deg på til 90 dagers challenge her - ta action nå for å få bonusen 1-1  veiledning med meg!

Bonus 1-1 veiledning verdt kr 5000!
>