mai 6

Det hadde veldig stor betydning

Vasker du klær ja?

Kjære deg, trodde du som meg, at vaskepulver er vaskepulver? Ikke så viktig liksom!?

Sannheten er, vaskepulver inneholder dessverre ofte fyllstoffer som ikke er bra for huden og miljøet. Du har stort sett hele tiden på deg klær og sengetøy som sannsynligvis er vasket i noe som ikke er bra for huden og miljøet.

Ta testen;

  • Rør ut en teskje med vaskepulveret ditt i et glass lunket vann
  • Blir vannet klart etter en stund? 
  • Eller blir det grumsete? 

Jeg gjetter det blir grumsete, har jeg rett?

Hva ville du valgt?

Heldigvis finnes det en løsning, vaskepulver uten fyllstoffer som du ikke trenger å kokkelere selv – som er godt for hud og miljø.

Min tid med irritert hud er forbi- det er virkelig et liv før og etter. Jeg trodde jeg gikk rundt med kronisk elveblest (selvdiagnostisert sådan 🙂 vet ikke om det finnes en sånn diagnose) – rød, irritert, stikkende og kløende hud på hele kroppen. Lykketreff for meg som møtte Lene som viste meg hvor enkelt og betydningsfullt det var å bytte vaskepulver. 

Kjære deg , send meg en melding så hjelper jeg deg med å bytte til et rent vaskepulver som ikke skader hud og miljø. Det fortjener du og familien din 🙂 Messenger her eller mail til kristin@husmora.no


Tags


Kanskje du også vil like: 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>