Hei, har du gode verktøy i hverdagen?
Verktøy som hjelper deg å være her og nå. Ta de valgene som er best for deg og de rundt deg, og ikke minst verden? Jeg har mange verktøy, og tror at det er de små tingene vi gjør hver dag som er viktigst.

Jeg har vært i en lang prosess for å få kontakt med min livskraft, å komme hjem i meg selv. Dette har gjort at jeg kan stå mer i min egen kraft. Jeg vet at jeg har svarene selv.

Jeg brukt mange forskjellige verktøy, på veien min. Fra og få behandling, terapi og veiledning fra andre. Til å komme dit at jeg kan hjelpe meg mer selv. Etterhvert og i perioder en kombinasjon av de ulike delene.

Nå er jeg der at jeg har en rekke verktøy som jeg bruker i hverdagen. Jeg inspireres stadig av andre. Jeg har flere mentorer. Siden nyåret 2020 har jeg deltatt på en rekke online kurs. Det har vært transformerende for meg.

Det begynner å skje store ting merker jeg. Jeg trenger å ta mer action i den retningen jeg ønsker å være. Dette er viktig nå for å komme videre i min prosess. Det er en herlig følelse å ha kommet dit at jeg kan be andre om hjelp. Jeg trenger ikke klare alt alene.

Jeg har lenge hatt fokus på helse, få energien tilbake, livskraften min. Nå har jeg også begynt å fokusere mer på andre viktige områder i livet. Alt henger sammen, for å komme i balanse med kropp, sinn og sjel, må vi lytte til oss selv.

Jeg synes livskraft er et kraftig og beskrivende ord. Jeg har tenkt å bruke dette ordet i det jeg ønsker å drive med fremover.

Mine verktøy

«It takes courage to grow up and turn out to be who you really are» E.E Cummings

Mine verktøy i hverdagen er yoga, meditasjon, gå turer, være i naturen og eteriske oljer. Jeg er også opptatt av kosthold og kosttilskudd.

Isbading er også en form for terapi som jeg har prøvd, men jeg fikk bokstavelig talt kalde føtter! Jeg vil gjerne gjøre det igjen. Foreløpig er jeg fornøyd med å gå meg en tur barbeint i snøen på verandaen.

Drømmelivet

Jeg har laget et vision board for første gang! Det viser drømmelivet mitt i de fire store områdene i livet; Helse, kjærlighet, jobb og økonomi. Slik ser det ut :

«Jeg er skaperen av mitt eget liv, det frøet jeg sår i dag vil vokse og gi resultater seinere. De valgene jeg tar i dag er min fremtid«

«Jeg kan inspirere andre, selv om jeg er i egen prosess»

Hvilken energi velger du å være i

Når vi er i lavere frekvens, har vi følelser som trekker oss ned, som skam og negativ selvsnakk. Det får oss føle oss uten verdi, uten tro på oss selv og leve i offer rollen. Vi skylder på andre for at vi har det som vi har det.

Når vi er i høyere frekvens, har vi følelser som løfter oss, som glede, kjærlighet, takknemlighet. Da bryr vi oss ikke om hva andre tenker, og vi sammenligner oss ikke med andre.

Vi kan lytte til vår egen indre sannhet og ta handlingene våre etter det.

Jeg kjenner på så mye takknemlighet for at jeg er der jeg er i dag. Jeg føler meg så glad og full av kjærlighet til meg selv og alle rundt meg. Jeg aksepterer at livet går opp og ned.

Det er noen gode verktøy som har inspirert meg nylig. De handler om å raskt kunne svitsje fra å være i lav frekvens til høy frekvens.

Jeg ble medlem i online magasinet Rigel Stars rett før nyåret 2020, og der er det et hav av verktøy på mange ulike områder, både spirituelt, struktur i hverdagen, og daglig støtte på veien mot drømmene dine, med inspirasjon, motivasjon og kurs. Hvis du vil se hva dette magasinet er se HER.

Blogg

Gøy å være i gang med blogg! Dette er et blogg innlegg fra meg for å komme i gang med blogg. Bloggskriving er ganske nytt for meg. Jeg skriver fra hjertet, og håper det jeg skriver kan inspirere deg også.

Jeg elsker å fortelle om mine verktøy og hva de gir meg, og inspirere andre. Jeg vil bruke denne bloggen til å fortelle om min prosess for å komme dit jeg vil. Jeg ønsker å dele mine verktøy i hverdagen med deg som er interessert.

Ha en nydelig dag, jeg ønsker deg lykke til i din prosess.

Fra hjertet

Hanne

Neste innlegg

Ps. Neste gang vil jeg skrive mer om et av mine verktøy som er kundalini yoga og mediyoga. Selv er jeg mediyoga instruktør og har tatt kurs i mediyoga stress og utbrenthet.

Her er et lite hurtigklipp av et program jeg gjør daglig nå for tiden, i dette programmet jobbes det mye med hjertetchakra. (Det ser jo litt komisk ut :D)

Dette klippet på litt over 2 min, tok i virkeligheten ca 1 time:


Tags

Helse, livsstil, selvutvikling, spiritualitet, Yoga


Kanskje du også vil like: 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>