Gratis pdf og webinar 

Realiser Drømmeprosjektet!

Har du et prosjekt i magen? Er du klar for å få fart på det - komme i gang nå? Få webinar og pdf i innboksen med det samme, og se akkurat når det passer deg! Hvor vil du jeg skal sende det? 

Er du overklar for å få superfart på ditt drømmeprosjekt?

Da er du kommet til rett sted! Mitt navn er Iisa  og jeg guider deg gjennom de råeste metodene og strategien for å oppnå målene og oppleve resultatene du før bare har drømt om!

Det er din tid nå! Ingenting å vente på - ta action nå og få med deg webinaret mens det er tilgjengelig!

DRØMMEPROSJEKTET

Realiser det du drømmer om!

Vi alle har vel noe vi drømmer om eller hva?  Det vi stadig tenker på, hvis bare, når bare - så... skal du realisere det! Har du tenkt på at det er du som bestemmer om det passer nå eller ikke! Bli med på webinar  og få min steg for steg strategi, transformasjonen du ikke visste at du trengte - og en annerledes måte å få fart på drømmen din! Invester 2 timer med meg - og se hvordan du kan realisere ditt prosjekt - uansett hva det er! 

Evig takknemlig!

Jeg anbefaler Iisa fordi hun er en herlig, dyktig og morsom inspirator. Hun er ekte og direkte og svært kunnskapsrik og jobber på en unik måte. Jeg har deltatt på en del kurs før, men å oppdage Iisa er som å komme hjem. Hun leverer så vanvittig mye mer enn jeg har investert for, så jeg nå nesten klype meg i armen over alt jeg mottar. Digger at hun også er spirituell og "laster ned" informasjon som gir klarhet og raskere resultat. Evig takknemlig!

profile-pic
Nina Hansen

Skikkelig boost!

Ønsker du en skikkelig boost er Iisa heilt unik. Om du har mye kaos i livet eller har behov for å gi slipp på gamalt gods eller hva det måtte være, opner møtet med Iisa opp for prosesser som kan endre livet ditt.

profile-pic
Irene

Jeg vil anbefale Iisa for hun er en helt rå dame med krutt! Er du ikke engasjert blir du det garantert innen 5 min med Iisa! Sprudlende, flink og alltid behjelpelig. Denne damen kan sine ting! SÅ gøy å jobbe med!? Mvh Tone

profile-pic
Tone

Iisa er en kunnskapsrik person som leverer og leverer. Tar du et kurs med henne får du leveranser i bøtter og spann. Hun er full av energi og har et ufattelig pågangsmot. Selv er jeg godt i gang med 90 dagers challengen og har stor glede av kurset. Det har gitt meg nye perspektiver på livet mitt. Kurset har også hjulpet meg til å gå utenfor komfortsonen og dermed gitt meg følelsen av å vokse som menneske. Jeg anbefaler derfor varmt Iisa sine kurs.

profile-pic
Pauline Gjems

Om Iisa

IISA PERSEN  //  Din frihetsguide

Herlig herlig herlig - at du er her! 

Min mission er å støtte flest mulig mennesker til sin frihet! Vise at veien til frihet - i kjærlighet, helse, jobb og økonomi - ja den kan være mye mer spennende og morsom å vandre når vi lever som oss selv 100% - og kombinerer manifestering, spiritualitet og massiv action - med letthet! 


Jeg har siden 2005 bidratt til at andre mennsker kan endre sin story, uansett fortid eller dagesn situasjon. Jeg er foredragsholder, forfatter, driver onlinemagasinet Rigel Stars, har eget kurssted - Midtgarden. Har hatt mastermindgrupper for selvuvikling og for business, er mentor for gründere... for å nevne noe..


I 2013 fikk jeg diagnosen uhelbredelig kreft, noe som gjorde at jeg endret en del på livsstilen og samtidig fikk bekreftelser på at metoden jeg hadde utviklet over 15 år til og med støttet meg selv i de dypeste kriser i livet. Mitt fokus har de siste årene blitt frihet, da jeg mener dette er det ultimate for oss mennesker for å leve vårt høyeste potensiale. 

Registrer deg og ta action i ditt drømmeprosjekt:

>