mai 12

Veien – det nye livet

Jeg står nedenfor trappa, den er lang. Den er vaklevoren og av gammelt slitt tre.

Jeg kjenner en tyngde i kroppen som river i meg, noe som vil ut, men jeg holder igjen. Det er gammel historie som fungerer som et panser for meg, en slags beskyttelse. Det er det kjente mønsteret. Det er slik jeg er vant til å være.

Jeg gråter, det går over i krampegråt, kjenner på alt det gamle som slipper, det gjør vondt. Fra langt tilbake, gamle selvdestruktive følelser og mønstre, som tok bolig i min fysiske kropp.

Jeg har valgt og manifistert mitt liv.

På tide med endring, denne gangen er det fullstendig. Med viten om at det er kun jeg som bestemmer, jeg tar valget om det livet jeg ønsker å leve.

Jeg kjenner at det slipper, bakover og nedover mot venstre. Som en sky av gammelt støv som til slutt smuldrer opp og forsvinner.

Med hevet hode og blikk, starter jeg å gå opp trappa. Jeg kjenner at jeg forlater de gamle energiene, jeg er lettere i kroppen. Jeg går rolige og bestemte skritt opp trappa.

Trappa endrer seg, den blir bredere og av hvit marmor, med nydelige gelendre av gull.

Jeg ser blå himmel og lys på toppen av trappa, og sola varmer mitt ansikt. Jeg puster. Jeg puster dype friske og rolige åndedrag. Jeg føler meg fri, åpen og tar imot energien fra sola. Jeg kjenner på den energikroppen jeg er.

Jeg er på riktig vei, på min vei.

På min vei mot suksess og jeg har alle verktøyene i meg selv. Jeg kan når som helst hente energi fra universet, fordi vi er ett. Jeg tiltrekker meg det jeg trenger. Kursen er bestemt.

Jeg følger mitt indre kompass. Det viser meg veien til det livet jeg drømmer om og den jeg er ment å være.

Mitt design <3

Tusen takk.

Hanne


Tags

detnyelivet, energifrekvens, følghjertet, meditasjon, spirituellvekst, værdegselv


Kanskje du også vil like: 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>